Huidverzorging

Bij Be-U huidverzorgingsstudio neemt huidverzorging een hele belangrijke plaats in. Al meer dan 38 jaar is het voor mij een uitdaging om samen met de klant de huidconditie op een zo hoog mogelijke niveau te krijgen.

Om dit te realiseren komt de klant met enige regelmaat terug in de salon voor een behandeling van de gezichtshuid en krijgt de klant uitgebreide informatie en begeleiding voor product gebruik thuis.

Afhankelijk van uw wensen en de gesteldheid van uw huid stel ik voor u een gezichtsbehandeling op maat samen. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de huidverzorgingsproducten van Dermatude en Dr. Grandel.

Wat een gezichtsbehandeling kan doen

Een gezichtsbehandeling kan o.a. helpen bij:

  •      het verzachten en kalmeren van de huid
  •      een doffe huid revitaliseren
  •      roodheid verminderen
  •      de gezichtshuid versterken en verstevigen
  •      tekenen van veroudering verzachten

Hoe werkt het?

U kunt een keuze maken uit meerdere “tijdsduur” gezichtsbehandelingen. Deze variëren van 60 tot 120 minuten. Afhankelijk van uw keuze worden er in de behandeling producten van Dr. Grandel gebruikt die op dat moment het beste voor uw huid zijn. Alle behandelingen zijn inclusief reinigen, epileren, het gebruik van 1 of meerdere peelingproducten en een serum of ampullen.

Afhankelijk van de behoefte van uw huid en uw keuze voor een behandeling wordt er een crème,- of intensief masker gebruikt. Bij iedere behandeling wordt er een massage uitgevoerd. Dit kan, afhankelijk van de behandeling, van uw gezicht, nek, hals, decolleté of een combi hiervan zijn.

Behandelingen

DEEP SKIN BASIC   ( tot 60 minuten ) –   75,00

Na het reinigen, peeling, 5 minuten uitreinigen van de poriën en het epileren van de wenkbrauwen brengen we vervolgens een ampul aan. Hierna volgt het masker met een ontspannende massage.

DEEP SKIN CLASSIC   ( tot 75 minuten ) –   95,00

Een heerlijke gezichtsbehandeling waarbij we de huid na de reiniging, intensieve peeling, poriën uitreinigen en het epileren van de wenkbrauwen gaan verwennen met een ampul, intensief masker en een ontspannende massage

DEEP SKIN SUPERIOR  ( tot 90 minuten )€ 115,00

De huid wordt gereinigd, krijgt een intensieve peeling met AHA en een intensieve massage cleansing massage. Wenkbrauwen geëpileerd. Vervolgens wordt de huid intensief gevoed met een ampul, een serum, een intensief masker en een ontspannende massage         

DEEP SKIN PLUS  (tot 120 minuten ) – €147,50

Tijdens deze meest uitgebreide gezichtsbehandeling wordt er eerst gereinigd, wenkbrauwen geëpileerd, de huid wordt dubbel en intensief gepeeld,1 ampul aangebracht en 2 ampullen mee gegeven om thuis voort te zetten, serum en concentraat voor ogen/lippen aangebracht. Vervolgens wordt er een ontspannen massage van hoofd, hals, nek en decolleté uitgevoerd en sluiten we de behandeling af met een intensief gezichtsmasker. Tijdens het gezichtsmasker worden de handen gemasseerd en blijft het masker heerlijk op de handen zitten om in te trekken

SPEED TREATMENT TER KENNISMAKING  (tot 50 minuten ) – € 60,00

Uw huid wordt gereinigd, krijgt een peeling, een massage en een masker

Voor meer info: www.be-u.nl 

Tel.0630993421

Maak een afspraak!

0 + 2 = ?