Huidverzorging

Bij Be-U huidverzorgingsstudio neemt huidverzorging een hele belangrijke plaats in. Al meer dan 35 jaar is het voor mij een uitdaging om samen met de klant de huidconditie op een zo hoog mogelijke niveau te krijgen.

Om dit te realiseren komt de klant met enige regelmaat terug in de salon voor een behandeling van de gezichtshuid en krijgt de klant uitgebreide informatie en begeleiding voor product gebruik thuis.

Afhankelijk van uw wensen en de gesteldheid van uw huid stel ik voor u een gezichtsbehandeling op maat samen. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van de huidverzorgingsproducten van Dermatude, BeautyFace en Ariane Inden.

Wat een gezichtsbehandeling kan doen

Een gezichtsbehandeling kan o.a. helpen bij:

  •      het verzachten en kalmeren van de huid
  •      een doffe huid revitaliseren
  •      roodheid verminderen
  •      de gezichtshuid versterken en verstevigen
  •      tekenen van veroudering verzachten

Hoe werkt het?

Alle behandelingen zijn afgestemd op de conditie van de huid. Na een intensieve reiniging wordt de huid d.m.v. massage,masker,serum en crèmes volledig gevoed met producten welke op dat moment het meest geschikt zijn om de huid te herstellen.

Nieuw: Kennismakingsaanbieding

U wilt weten wat de mogelijkheden zijn om uw huid jonger, gezonder en vitaler te maken? Dan hebben wij momenteel een aantrekkelijk kennismakingsaanbod voor u!

U kunt tegen een tijdelijk verlaagd tarief van €56,50 in plaats van €66,50 een uur lang kennis maken met de huidverzorging behandeling van Be-U!

Maak een afspraak!