Ga de strijd aan met huidveroudering

Herkenbaar? Je kijkt in de spiegel en voelt je oud. Zomaar ineens, van de ene op de andere dag! Plotseling valt het je op: een onregelmatige huid, pigmentvlekjes, een grauwe vale kleur… en ineens lijken de fijne lijntjes onder je ogen wel heel erg en lijkt die voorhoofdrimpel
nog wel dieper dan anders. Wat nu?

Zet de biologische klok van uw huid een paar jaar terug!

Vanaf 2016 werkt eigenaresse Kim Kossen, van Be-U Huidverzorgingsstudio, met veel enthousiasme met het met Dermatude Meta Therapy. “Ik ben bijna 36 jaar geleden met mijn eigen praktijk voor huidverzorging begonnen. Mijn passie is om een huid goed te verzorgen en de klanten met de huidverzorging thuis goed te begeleiden om het optimale resultaat te kunnen bereiken”

Oog weer nét zo jong als je je voelt!

Vanaf ons 25ste levensjaar wordt onze huid ouder en treedt er heel langzaam huidverslapping en/of rimpelvorming op. Met de Meta Therapy behandelingen kunnen we dit verouderingsproces een aantal jaren terugbrengen. De huid wordt vernieuwd, verjongd en gehydrateerd!

Krijg die frisse, jonge uitstraling weer terug!

Een rimpeltje hier, een lijntje daar: je huid verliest met de jaren haar strakke en jeugdige uitstraling. Huidveroudering is namelijk een proces dat niet te voorkomen is.

‘Ik heb nog steeds klanten van het eerste uur’

Ze is een vakvrouw in hart en nieren en begint te stralen wanneer ze over haar werk vertelt. ‘Ik vond uiterlijke verzorging altijd al belangrijk. Ook toen ik nog in de verpleging zat’, blikt Kim terug.

Word die rimpeltjes en lijntjes de baas!

Een frissere blik, een stevigere huid, strakkere contouren, vervaagde rimpels en een egalere teint. Wie droomt er niet van?

Hét alternatief voor een facelift

Specialiste Kim Kossen werkt in haar salon met Meta Therapy en vertelt over het resultaat: ‘Je huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit. Fijne lijntjes en rimpels vervagen duidelijk, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert