Recensies

20 Jaar geleden door verbranding in gezicht geen wenkbrauwen meer. Nu voor het eerst weer prachtige wenkbrauwen. Met zoveel liefde en preciezie gedaan, ik ben weer als nieuw. Dank je wel!Anja

Ik ben al een aantal jaren klant bij Kim en verheug mij steeds weer op de volgende afspraak. Sinds ik bij Kim regelmatig in de behandelstoel lig (1 x in de 5 a 6 weken) is de conditie van mijn huid sterk verbeterd. Daarnaast is Kim een hele goede masseuse waardoor ik steeds weer totaal ontspannen en met een mooie en gezonde huid de salon verlaat. Een goede gezichtsverzorging is voor mij net zo belangrijk als een goed geknipt kapsel. Je gezicht is tenslotte je visite kaartje! Bedankt Kim, ik ben hartstikke blij met je!Corina

Toen ik in 2010 in Zwanenburg kwam wonen werd het toch echt tijd om een nieuwe salon te zoeken voor mijn permanente make-up behandelingen. Mijn wenkbrauwen hebben nooit pigment gehad en ik stoorde mij daar enorm aan. Jarenlang heb ik ze zelf getekend. Helaas was dit niet een van mijn sterkste eigenschappen en daarom ben ik uiteindelijk gestart met PMU. Ik vond het overstappen geen makkelijke keuze. Hoe zal deze schoonheidsspecialiste haar werk afleveren? Zal ik met mooie wenkbrauwen de de deur uitlopen als ik er geweest ben voor een bijwerking?

Via een huis aan huis blad in Hoofddorp kwam ik Kim haar advertentie tegen. Ik heb de stap genomen en ben niet meer bij haar weg gegaan. Nog steeds komen dames bij mij met vragen bij wie ik de wenkbrauwen heb laten zetten. Vol trots geef ik dan Kim haar naam af en adviseer ik de dames in kwestie dat zij met een gerust hart deze salon binnen kunnen stappen.

Ondanks mijn verhuizing naar Katwijk een jaar geleden, heeft mij dat er niet van weerhouden om naar Kim haar salon te gaan. Vanaf deze maand gaan we ook starten met gezichtsbehandelingen. Ik ben ontzettend tevreden en ik kan Kim écht aanbevelen.

Groeten, 

I. van Heerde

Maak een afspraak!

2 + 2 = ?