Permanente Make-Up

Accentueren van uw natuurlijke schoonheid

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om permanente make-up te laten aanbrengen om de ogen, lippen en/of wenkbrauwen te accentueren of corrigeren. Voordeel is dat u er 24 uur per dag verzorgt uitziet.

Wij werken met de nieuwste apparatuur en uitsluitend goedgekeurde pigmenten. Vanaf juli 2007 zijn wij verplicht om in het bezit te zijn van een GGD erkenning. Dit staat garant voor hygiënisch en volkomen veilig werk.

Voor wie is permanente make-up geschikt?

  • Voor een ieder die de ogen en/of wenkbrauwen wil accentueren
  • Bij weinig of geen haargroei van de wenkbrauwen. Uw wenkbrauw kan zelfs haartje voor haartje worden opgebouwd. Dus geen gekleurde blokken, maar mooie natuurlijke wenkbrauwen
  • Bij correctie van wenkbrauwen en/of eyeliner
  • Als je geen make-up op de werkvloer mag of kan hebben
  • Als je slecht make-up kan aanbrengen, bijvoorbeeld door trillen
  • Als je slecht kunt zien
  • Als je allergisch bent voor (bepaalde) make-up

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Permanente make-up wordt aangebracht met een flinterdunne steriele naald. Hiermee wordt een speciaal veilig pigment onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi.

Bekijk de resultaten van de permanente make-up behandeling!

Klik hier!

Wat moet u doen bij twijfel?

Maak een telefonische afspraak voor een gratis intakegesprek. In dit gesprek wordt uitgebreid aan u uitgelegd hoe de werkwijze van Permanente make-up is. Er wordt tevens een vragenlijst doorgenomen om bepaalde ziektebeelden uit te sluiten. Tevens krijgt u te horen wat de prijs is. U heeft met mij kennis gemaakt en u heeft de behandelruimte gezien. Met al deze informatie kunt u dan eventueel besluiten om de afspraak te maken.

Verloop van de behandeling bij Permanente make-up van de wenkbrauwen.

Voor de eerste behandeling wordt ruim de tijd genomen. De juiste kleur wordt uitgekozen en met deze kleur wordt eerst het model van de wenkbrauwen op de huid getekend. Wanneer de klant akkoord gaat met zowel de kleur als het model, wordt begonnen met het inbrengen van de pigmenten.

Na ongeveer vijf weken vindt de tweede behandeling plaats. (De prijs is inclusief deze tweede behandeling). Tijdens de tweede behandeling worden de wenkbrauwen en/of eyeliner bijgewerkt waar nodig. Pas dan is de pigmentatie voltooid.

Maak een afspraak!

4 + 0 = ?