Fractional Needling

Hoe werkt Franctional Needling?

De Fractional Needling naald bevat 7 kleine naaldjes. Door een speciaal druksysteem worden er honderden kleine openingen in de huid gemaakt en gelijktijdig wordt er een actief hyaluronzuur of een andere werkstof in de huid gebracht. (Let op: Dit zijn geen injectables!!!)

Afhankelijk van de gebruikte werkstof kunnen verschillende rimpels en/of littekens behandeld worden.

Wat doet Fractional Needling voor rimpels?

De techniek is afgeleid uit de laser fractionele techniek. Het gaat uit van het principe van het eigen herstel mechanisme van de huid samen met het actief inbrengen van werkstoffen. Dit gebeurd door de fractional naald. Hiermee worden er heel veel miniscuul kleine gaatjes in de huid gemaakt. Afhankelijk van het type rimpel welke behandeld wordt, zorgt de ingebrachte werkstof hyaluronzuur voor een lichte vulling van de rimpel.

Door de huid met de naaldjes te behandelen wordt de huid geprikkeld en vind er een actieve celdeling plaats van collageen en elastine. Zo wordt de huid van binnenuit als het ware extra gevuld. Wat overigens een blijvend resultaat geeft!!!

Welke rimpels kunnen behandeld worden?

Fijne lijntjes kunnen goed behandeld worden met de fractional naald. Belangrijk is onderscheid te maken tussen mimische rimpels en lijntjes door verslapping.

De Fractional Techniek werkt vooral goed op lijntjes veroorzaakt door verslapping. Mimische rimpels ontstaan door spiercontractie en zijn daardoor minder goed behandelbaar.

– fijne,-en iets diepere lijntjes rond de mond.

– Fijne,-en iets diepere lijntjes op de wangen.

– Fijne,-en iets diepere lijntjes in de hals.

– Fijne,-en iets diepere lijntjes op het decollete.

Wilt u meer weten dan kunt u een afspraak maken voor een intake gesprek.

De laatste tijd is er veel ophef ontstaan over Injectables:

Dit is, d.m.v. een spuitje met een holle naald eraan ,werkstoffen in een vloeibare vorm in de huid spuiten en daarmee de rimpel opvullen.

Dit geeft direct resultaat. Mijn advies aan u is om dit ten alle tijden bij een erkende arts te laten doen.

Na verloop van tijd zijn de ingespoten werkstoffen door het lichaam geabsorbeerd (ongeveer 6 maanden later )en kunt zich evt. weer laten behandelen

Fractional Needling brengt ook werkstoffen in de huid, maar dit vindt plaats door met een gesloten naald de werkstoffen er als het ware in te duwen.

Het meeste resultaat van Fractional Needling zal op termijn de nieuw gevormde collageen,-en elastiene cellen zijn die de rimpel op een natuurlijke manier van binnen uit heeft opgevuld. Op den duur zijn hier geen herhalingsbehandelingen meer voor nodig.

Maak een afspraak!

0 + 2 = ?