Kleuradvies

  • Bent u ook iemand die het moeilijk vindt om de juiste kleur te kiezen?
  • Vraagt u zich ook weleens af waarom die ene kleur rood bij uw vriendin zo mooi staat maar bij u juist vermoeid en bleek maakt?
  • Zou u ook graag willen weten welke kleuren u op z’n allermooist maken?

Dan is een kleurenanalyse echt iets voor u! Kleur is persoonlijk. Met de juiste kleuren worden uw sterkste punten naar voren gehaald.

Ieder mens heeft in de huid, haren en ogen bepaalde ondertonen die de kleur bepalen. Deze ondertonen krijgen we van onze (voor-)ouders en zijn dus van iedereen uniek. Zij bepalen in feite de kleuren die bij u het allermooist staan. Je ziet er met deze kleuren jonger, energieker en minder vermoeid uit.

Aan de hand van kleurenstrookjes en een geavanceerd computerprogramma wordt uw unieke kleur van huid, haar en ogen bepaald. Daarna kijken we samen met gekleurde doeken en sjaals welke kleuren u het mooist staan. Uiteindelijk weten we welk kleurtype u bent. Het make-up kleuren advies, welke het computerprogramma aangeeft, is ook geheel op uw persoonlijke kleurenanalyse gemaakt. Vervolgens leert u hoe u met de juiste kleuren een make-up bij uzelf kunt aanbrengen.

Tijdsduur voor deze 1ste afspraak is 2 uur.

De persoonlijke kleurenwaaier.

De persoonlijke kleurenwaaier bestaat uit uw 42 beste kleuren. Deze waaier is een uniek hulpmiddel bij het aanschaffen van uw nieuwe kleding, accessoires en tevens het doorlopen van uw kledingkast. Bij de tweede afspraak wordt deze kleurenwaaier aan u uitgereikt. tevens krijgt u uitgebreide uitleg hoe u deze waaier het beste kunt gebruiken.
Tijdsduur voor deze 2e afspraak is 1 uur.

Maak een afspraak!